Skip to main content Skip to search

CÉGÜNKRŐL

A Kettő”S” Könyvvizsgáló és Adószakértő Kft-t 1997 évben alapítottuk azzal a céllal,hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk a könyvvizsgálat, adótanácsadás és könyvelés területén.
Az eltelt több, mint 20 év alatt több üzleti partnerrel alakítottunk ki hosszú távú együttműködést.
Cégünk a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének elismert tagja.

A naprakész tudás, és a gyors, szakszerű reagálás érdekében, folyamatos képzéssel biztosítjuk a partnereink igényeinek mind teljesebb kielégítését.

Könyvvizsgálat


A teljeskörű szolgáltatáshoz

Mi követjük a szükséges változásokat, szolgáltatásunk és támogatásunk az Ön teljes tevkenységére kiterjed.

Adószakértés


Amennyiben szakértői állásfoglalásra van szüksége

Mi közreműködünk bármilyen adójogi tanácsadási, vagy kapcsolódó adó és számviteli jogi ügyekben. Mi teljes megoldást kínálunk.

Adótanácsadás


Így minden lényeges információt időben megkap

A legújabb törvények biztos ismeretében mi gondoskodunk az Ön vállalkozásának sikerességéről azáltal, hogy kiváló minőségű tanácsadót bizosítunk aki kézben tartja az adóügyeit. Nekünk Ön számít.

Könyvelés


Pontosan és megbízhatóan

Profi számviteli szakemberekkel magas szinvonalú szakértői szolgáltatást végzünk. Mindent elvégzünk a könyvvezetéstől a számviteli tevékenységen át az adószakértői tevékenységig.

Bérszámfejtés


Hogy ne legyen gond a munkabérekkel

Ne aggódjon a munkavállalók miatt, mi gondoskodunk az Ön nyugodt álmáról azáltal, hogy elvégezzük időben a szükséges papírmunkát.

Egyéb szolgáltatások


Amellyel levesszük válláról a terheket

Mi gondoskodunk az egészről, csak bízzon mindent ránk és mi megcsináljuk szívesen. Csatlakozzon hozzánk, hagyja hogy együtt építsük az Ön jövőjét.